Nieuwjaarsreceptie OostEuropa Zending op zaterdag a.s. 3 januari 2015

Wij wensen iedereen een mooi en gezegend 2015!

Vuurwerk

UITNODIGING

OostEuropa Zending / Christian Care East West houdt op zaterdag 3 januari haar nieuwjaarsontvangst. Het adres is Tiendweg 9 in Krimpen aan de Lek.

‘Beter Slijten dan Roesten’

gerrit-spreeuwersDe ontvangst is vanaf 10.30 uur. Spreker is Gerrit Spreeuwers. Hij is evangelist en voorganger. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Na het ochtend programma biedt de stichting alle bezoekers een gratis lunch. Na de middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur volgen presentaties en gebedsmomenten voor het werk. Ook kun je terecht in kringloopwinkel ‘De Groene Weg’ die momenteel het karakter van kringloop ‘warenhuis’ krijgt. Er is ook informatie over de reizen en de inzameling van kleding en hulpgoederen.

Gerrit Spreeuwers over zijn leven en bediening. ‘In 1976 zijn wij gestart met Bijbels smokkelen naar Oost Europa. Na de val van het ijzeren gordijn hebben we vijf jaar lang Bijbels en andere hulp gebracht zoals allesbranders en moderne kachels voor kerken in Roemenië en Moldavië. De contacten die ik heb opgedaan met het smokkelen, gebruikten we om tijdens de omwenteling in het Oostblok de dertien gemeenten die we kenden te bemoedigen en te voorzien van wat zij nodig hadden: voedsel, kleding enzovoort.’

In het komende jaar gaat de stichting zich meer presenteren onder de naam ‘Christian Care East West’. De toenemende onzekerheid wereldwijd vraagt om duidelijke antwoorden. Dat antwoord biedt alleen het Evangelie van de Here Jezus Christus. De stichting begon haar activiteiten in 1967 onder de naam OostEuropa Zending. In de jaren daarop groeiden de bedieningen van de stichting in alle windstreken en op vele gebieden.

Aanmelden voor de nieuwjaarsontvangst stellen wij op prijs:
Tel.: 0180-521966